Kranbil Sandefjord : Tilpasset dine ønsker og behov

Trenger du en leverandør av kranbil i Sandefjord som tar en større rolle og ansvar enn kun å bistå med utleie? Kranringen AS tilpasser ethvert oppdrag etter dine ønsker og behov, og gir oss ikke før du er fornøyd.

Hva vi tilbyr våre kunder

Kranringen AS tilbyr sine kunder:

  • Utleie av kranbiler opptil 110 t/m
  • Utleie av erfarne, profesjonelle og sikkerhetsbevisste kranførere
  • Transport/spesialtransport av kranbil
  • Rådgivning og utarbeidelse av løfteplaner
  • Prosjektledelse

Er du usikker på om du faller inn under vår kundebase? Vi tar både små og store oppdrag, og det spiller derfor ingen rolle om du som trenger kranbil i Sandefjord er privatperson, næringsdrivende eller kommunerepresentant.

La Kranringen AS ta seg av løftingen

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg og for et uforpliktede tilbud. Du kan nå oss ved å ringe telefonnummer 400 56 000 eller ved å sende en e-post til firmapost@kranringen.no. Alternativt kan du også sende en melding på vår Facebook-side. Vi ser fram til å høre fra deg!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har dere fokus på sikkerhet?

Kranringen AS har en visjon om null skader på mennesker, miljø, materielle verdier og omdømme. Vi anser sikkerhet som helt essensielt i vår bransje, og har blant annet følgende sertifiseringer: ISO 9001:2015, OHSAS 18001:2008 og Achilles. Er du kunde hos oss, kan du dermed være sikker på at utstyr er vedlikeholdt, ansatte er sikkerhetsbevisste og at arbeidsplassen er trygg.

Er det kun i Sandefjord dere tilbyr tjenestene deres?

Nei, absolutt ikke. Med fem sentralt plasserte avdelinger i Sør-Norge og solide forbindelser til BMS i Danmark, har vi mulighet til å tilby tjenestene våre uansett hvor i landet det måtte være behov for blant annet kranbil og transport. Det inkluderer Sandefjord, som også er en av byene du vil kunne finne et av våre avdelingskontor.

Hvordan bestiller jeg en kranbil?

For å utføre en bestilling, kan du kontakte oss direkte. Du kan ringe oss på telefonnummer 400 56 000 eller sende en e-post til firmapost@kranringen.no. Sender du e-post, anbefaler vi at du inkluderer så mye informasjon om prosjektet/behovet ditt som mulig, slik at vi kan sende et tilpasset pristilbud.