Mannskapskurver for sikkert og stødig kranarbeid

Mannskapskurver, eller krankurver, bidrar til å sørge for sikkerhet, stødighet og ikke minst enkel tilgang når du arbeider i høyden eller steder det er vanskelig å nå. En krankurv kan blant annet benyttes til reparasjon og rengjøring av tak, transportering av personell fra ett sted til et annet, bygningsrengjøring (slik som vindusvask) og utallige andre oppgaver.

Hos Kranringen AS har vi som et hovedmål å sikre fornøyde kunder, og er opptatte av å yte god service. Våre ansatte demonstrerer høy fagkompetanse og har ekspertise innen en rekke ulike områder. For eksempel brukte Kranringen Holmestrand i 2015 hele ni trailere for å transportere en kran med hengende krankurv som tok flere dager å rigge opp – slik at Skjeggestadbrua kunne sprenges på en kontrollert måte.

Har du behov for mannskapskurver? Kontakt oss i dag for mer informasjon og referanser.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvorfor velge Kranringen AS?

Kranringen AS har røtter helt tilbake til 1924, og er i dag Norges største leverandør innen kranløft og transport. Vi har høy kompetanse innen faget, med tilgang på store ressurser blant annet takket være en fusjon av alle Kranringen sine avdelinger i 2014.  Dette gjør at vi er godt rustet til å møte kundens behov, enten det er mer komplekse eller enklere jobber.

Kan jeg leie kranbil sammen med mannskapskurven gjennom dere?

Uansett hvor i landet du befinner deg kan du benytte deg av Kranringen AS for å leie det utstyret du trenger for å få utført jobben. Våre moderne kraner kan leies med eller uten fører og/eller mannskapskurver. Ta kontakt med oss i dag på telefon 400 56 000 så hjelper vi deg med å finne det utstyret du trenger til jobben.

Hvilke sikkerhetskrav følger dere?

Vår bedrift er ISO- sertifisert for henholdsvis ISO-45001 og ISO-9001. Vi følger naturligvis arbeidstilsynets regler om arbeid med løfteutstyr, jamfør krav til utstyr som skal løfte og flytte arbeidstakere. I tillegg til våre sertifiseringer har vi strenge interne rutiner og kvalitetssikringer, i et yrke der det kreves høye standarder tilknyttet helse-, miljø-, sikkerhets- og kvalitetsarbeid.