Nyheter

Kranbil Vestfold: Et komplett tjenestetilbud

kranbil

Dersom du har behov for kranbil i Vestfold, har du kommet til rette leverandør. Ikke bare tilbyr vi kranbiler for opptil 110 t/m, men du kan som kunde hos oss forvente et komplett tjenestetilbud. Det innebærer alt fra spesialtransport til kranfører, rådgivning, utarbeiding av løfteplaner og prosjektledelse.

VI ER DER DU TRENGER OSS

Vi er Norges største og mest komplette leverandør innen kranløft og transport, og har en rekke knutepunkter rundt om i hele landet. Med fem sentralt plasserte avdelinger i Sør-Norge har vi mulighet til å tilby tjenestene våre der behovet ligger, noe som selvsagt inkluderer Vestfold.

KRANRINGEN AS DEKKER DINE KRANBEHOV I VESTFOLD

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg som trenger kranbil i Vestfold. Du kan nå oss på telefonnummer 400 56 000 eller ved å sende en e-post til firmapost@kranringen.no. Alternativt kan du også sende en melding på vår Facebook-side. Vi ser fram til å bistå deg!

kranbil

Er det kun kranbil dere disponerer?

Vi tilbyr et komplett tjenestetilbud som blant annet dekker kranbil, mobilkran, beltekran, flytekran, minikran og tårnkran. Du finner mer informasjon om de ulike tjenestene våre her på nettsiden, og du er i tillegg velkommen til å kontakte oss for mer informasjon.

Hva er leievilkårene deres?

Kranringen AS er en pålitelig og profesjonell utleier, og er selvsagt medlem av Kranutleiernes Landsforening. Det innebærer at vi følger de felles skandinaviske leievilkårene for utleie av mobilkraner. Du kan lese disse her.

Tilbyr dere kun tjenester til næringslivet?

Absolutt ikke. Privatpersoner har også kranbehov, for eksempel ved transport av båt. Ta kontakt med oss så kan vi se hvordan vi kan bistå deg.