Kranbil

Kranbil til et hvert oppdrag - Løft og transport

Kranbil eller lastebilkran kan både transportere og løfte utstyr og materiell. Som kunde hos oss, er det ikke bare kranbil opptil 185 t/m, spesialtransport av kranbil og leie av kranfører du kan forvente deg. For oss, er det helhetlige tilbudet minst like viktig som utstyret. Hva betyr det for deg og ditt prosjekt?

Som selskap har vi snart opparbeidet oss hundre års bransjeerfaring, og har i løpet av den tiden vokst og utviklet oss til å bli en av Norges største leverandør innen kranløft og transport. Våre ansatte er likeledes dyktige, effektive og godt kjent med alle sikkerhetshensyn.

Med lokalkontor i Skien, Sandefjord, Oslo, Bergen og Førde, kan våre dyktige ansatte bistå for å løse problemer og møte kranbil behov i hele landet.

Kapasitet innen arbeid med kranbil

Har du et behov som krever kranbil, spiller det ingen rolle om det er lite eller stort. Kranringen utfører all slags transport og løft med kranbiler fra 23 t/m til 185 t/m. Du kan ta kontakt med oss for alt fra enkeltløft til kompliserte prosjekter, uansett om du er privatperson eller representerer kommunen/næringslivet. Vi har stor kapasitet, og i tillegg er vi også landsdekkende.

Sikkerhet og arbeidsmiljø

Sikkerhet er like viktig for våre ansatte som for Kranringen AS som selskap. Benytter du deg av våre tjenester, som for eksempel ved leie av kranbil, skal du vite at vi har et solid grunnlag for trygge løft:

  • Våre ansatte innehar nødvendig sikkerhetskursing
  • Våre kranbiler er moderne og vedlikeholdt
  • Vårt selskap er ISO-sertifisert (ISO-45001, ISO-9001)

Kundefokus

Våre hundre ansatte har spesielt én ting til felles; et kontinuerlig kundefokus. For oss er det en felles målsetting å løse problemer du som kunde måtte ha, og vi strekker oss langt for å sørge for at vi kommer i mål. Du vil bli godt ivaretatt, og husk at alle oppdrag blir skreddersydd etter kundens behov og oppdragets omfang. Se gjerne referanser fra fornøyde kunder!

La oss løse problemene dine i dag

Vi har som mål å tilby våre kunder eksepsjonell service kombinert med høyt kvalifisert personell og det beste utstyret på markedet. Presisjon, god planlegging og et meget sterkt fokus på sikker utførelse er våre viktigste kriterier for å sikre et godt og langvarig samarbeid med våre kunder.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg og for et uforpliktede tilbud. Du kan nå oss ved å ringe telefonnummer 400 56 000 eller ved å sende en e-post til firmapost@kranringen.no. Alternativt kan du også sende en melding på vår Facebook-side. Vi ser fram til å høre fra deg!

Kranringen utfører all slags transport og løft med kranbil fra 23 t/m til 185 t/m. Her presenterer vi en liste over alle våre kranbiler og hvilken avdeling du kan ta kontakt med ved et eventuelt forespørsel om oppdrag.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er åpningstidene deres?

Våre åpningstider er hverdager fra kl. 07:00 – 15:00. Merk samtidig at dette kan variere ettersom våre avdelingskontor kan ha ulike åpningstider. Utover dette stiller vi opp når du som kunde har behov.

Hvor holder dere til?

Med lokalkontor i Skien, Sandefjord, Oslo, Bergen og Førde, kan våre dyktige ansatte bistå for å løse problemer og møte kranbilbehov i hele landet.