Minikran

Minikran

Er du, kommunen eller bedriften ute etter minikran og relaterte tjenester? Kranringen AS tilbyr ikke bare utleie av moderne og allsidige minikraner med sjåfører og kran- og transporttjenester for større oppdrag, vi ønsker å være en problemløser for våre kunder. Med ISO-sertifisering er vi en tjenestetilbyder som også tar sikkerhet på alvor til enhver tid. Overlater du ansvaret for ditt prosjekt til oss – uansett om du er en privatperson eller jobber for industrien eller det offentlige – er du sikret sikker utførelse av oppdraget.

HVA GJØR OSS TIL EN SPESIALIST?

Kranringen AS har erfaring som strekker seg nær 100 år tilbake i tid. Det betyr at vi innehar uvurderlig kompetanse som du som kunde vil tjene på. Vi har ekspertisen til å bistå både små og store prosjekter, og utfører kranarbeider der plass, tilgjengelighet og oppgaven i seg selv er utfordringen. Du kan stole på at våre profesjonelle ansatte og moderne minikraner får jobben gjort. Det er ikke uten grunn at vi er blant Norges største leverandører innen kranløft og transport.

TA KONTAKT MED KRANRINGEN AS I DAG

Kranentreprenøren i Lørenskog er deleid av Kranringen AS, en spesialist på minikran og kranarbeider med lang erfaring og spesialkompetanse på krevende løft. Vi leier ut mini- og beltekraner med sjåfør for korte eller langvarige oppdrag, og kan i tillegg bistå med kran- og transporttjenester for større oppdrag. Har du et behov, har vi minikraner og erfarne medarbeidere som står klare.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvorfor er minikraner så populære?

Minikraner har blitt veldig populære på grunn av størrelsen, som gjør det mulig å komme til overalt. De har fleksible støttebeinsløsninger for løft på trange arealer og lav høyde, noe som betyr at en minikran dermed også kan benyttes innendørs.

Hvordan bestiller jeg tjenester fra dere?

Ønsker du å benytte deg av tjenestene våre, kan du enkelt ta kontakt med oss. Du kan ringe oss, sende en e-post eller fylle ut kontaktskjemaet her på nettsiden. For kontaktdetaljer kan du klikke deg inn her.