Mobilkran

Mobilkran

Kranringen har mobilkraner med en kapasitet fra 40-650 tonn til disposisjon. Har du spørsmål eller ønsker et tilbud, ta kontakt med våre avdelinger.

Dersom du har behov for mobilkran, uansett om det er privat, offentlig eller et industriprosjekt, er det viktig å hyre en tjenesteyter som kan tilby noe mer enn bare utstyret. Kranjobber kan være komplekse, og du trenger en utleier som setter deg og dine behov som kunde først.

HVORFOR VELGE KRANRINGEN AS?

  • Ekspertise: Trenger du en tjenesteyter med lang og bred ekspertise? Da har du funnet det rette selskapet. Kranringen AS har 100 års bransjeerfaring, og du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi driver med.
  • Løsningsorientert: For oss er ingen oppdrag for små og heller ingen for store. Skulle du ha et kompleks kranbehov, vil vi gjøre vårt ytterste for å finne en god løsning.
  • Landsdekkende: Det spiller ingen rolle hvor i landet du måtte ha et kranbehov. Ettersom vi er landsdekkende, kan vi tilby våre tjenester der du befinner deg.
  • Sikkerhet: For oss er sikkerhet av aller høyeste prioritet, og vi har blant annet innført et virksomhetssystem som tilfredsstiller HMS-forskrifter og kvalitet. Vi er ISO-sertifisert i henhold til ISO 45001 og ISO 9001
  • Utstyr: Vi tilbyr utleie av moderne mobilkraner i ulike størrelser – opptil 650 tonn. I tillegg er det mulig å leie kranfører.

Beltekran

Beltekraner, derimot, er kjent for framkommelighet. Uten støtteben flytter disse kranene seg rundt på byggeplassen med tung last. Er du usikker på hva slags kraner prosjektet vil ha behov for? Ikke nøl med å kontakte oss for rådgivning.

I Kranringen AS er vi stolte av å kunne tilby komplette løsninger innen kran og transport. Det betyr at vi stiller med mer enn bare høyt kvalifisert fagpersonell og riktig utstyr til å utføre selve jobben – som våre beltekraner med opptil 1600 tonn kapasitet. Vi tilbyr også rådgivning, utarbeider løfteplaner og står for prosjektledelsen. Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg.

LEI MOBILKRAN ELLER BELTEKRAN FRA KRANRINGEN AS I DAG

Om du har et kranbehov – la oss bistå deg! Kranringen AS regnes i dag som Norges største og mest komplette leverandør innen kranløft og transport. Det innebærer at vi har kompetansen og fagfolkene som trengs for små privatoppdrag og store industrijobber. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Du kan ringe oss på telefon 400 56 000 eller sende en e-post til firmapost@kranringen.no.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva vil det si å være ISO-sertifisert?

En ISO-sertifisering innebærer at vi tilfredsstiller kravene som er satt for forsvarlig og effektiv drift. ISO-standarder er utviklet for å sikre internasjonale forventningsnivå innenfor ulike arenaer, og er et trygghetstempel for både kunder og ansatte.

Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 45001

Hvilke andre godkjenninger har dere?

Ved siden av ISO-sertifisering, har vi også følgende godkjenninger/sertifiseringer:

  • Achilles
  • Sellicha
  • Startbank

Dokumentasjon på dette finner du på bunn av nettsiden.

Hvilke andre typer tjenester tilbyr dere?

Vi har et bredt tjenestetilbud, ment for å dekke de fleste behov. Ved siden av å tilby utleie av mobilkran, kan du også leie andre krantyper hos oss. Det inkluderer flytekran, beltekran og kranbil, i tillegg til kranfører. Vi tilbyr også tjenester innen spesialtransport, samt yard- og riggtjenester, offshoretjenester, industriservice og HMS-koordinering. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og et uforpliktende prisoverslag.