Spesialtransport

Spesialtransport

Kranringen AS har sterke og pålitelige samarbeidspartnere over hele Skandinavia for alle typer spesialtransport. Vi har lang erfaring på alt av spesialtransport, og kompetente fagfolk innen området. Oppdrag for spesialtransport skjer ofte inne på lokaler hos kunder, men også ute ved veitransport. Vi tilbyr våre kunder komplette logistiske løsninger som inkluderer:

  • Prosjektledelse
  • Innhenting av tillatelser og dispensasjoner (fra blant annet Statens Vegvesen)
  • Transportfølge
  • Lasting og lossing av lasten
spesialtransport-tilhengere_wide

Totalløsning innen løft, transport og materiell

Vi tilbyr totalløsninger innen løft, transport og materiell. Dette er elementer som ofte henger sammen, og det kan da være en klar fordel og bruke en og samme aktør på området. Vi leier inn tjenester og tredjeparter, men sitte fortsatt i førersetet av prosjektet og serverer en god løsning til et hvert prosjekt. Med en komplett løsning fra oss sparer det deg både tid, penger og ressurser.
Våre ansatte har lang erfaring og kvalifiserte fagpersoner innen transport. Våre ingeniører kan tegne opp hele oppdraget, slik at du sliper å bryte opp planleggingen i flere deler med flere aktører. Vi løser ikke bare ditt behov, men kan også komme med løsninger og ideer til å utføre oppdraget tidsbesparende og kostnadseffektivt.
Oppdragene kan ofte være kompliserte og krever fagfolk med lag og kompetent erfaring. Vi har utført utallig forskjellige oppdrag innen løft, transport og materiell, som gjør at du kan være trygg på at arbeidet blir utført sikkert og av den beste kvalitet.

Bestill spesialtransport i dag

Du kan være trygg på at all spesialtransport uføres i henhold til forskrift om tillatte vekter og dimensjoner for kjøretøy på fylkes- og kommunale veger. Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre tjenester innen spesialtransport eller for bestilling. Du kan ringe oss på telefon 400 56 000 eller sende en e-post til firmapost@kranringen.no.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilke andre typer tjenester tilbyr dere?

Ved siden av å tilby spesialtransport, kan du også leie mobilkran og andre krantyper hos oss. Det inkluderer flytekran, beltekran og kranbil, i tillegg til kranfører. Vi tilbyr også yard- og riggtjenester, offshoretjenester, industriservice og HMS-koordinering.

Når holder dere åpent?

Våre åpningstider er hverdager fra kl. 07:00 – 15:00. Merk samtidig at dette kan variere ettersom våre avdelingskontor kan ha ulike åpningstider. Utover dette stiller vi opp når du som kunde har behov.

Hvordan bestiller jeg spesialtransport?

Du kan ringe oss, sende en e-post eller fylle ut kontaktskjemaet her på nettsiden. For kontaktdetaljer kan du klikke deg inn her.