Beltekran

Vi tilbyr en komplett løsning

Som en av Norges største leverandører av kran- og transporttjenester, er vi en prosjektpartner du kan forvente effektivitet, ekspertise og profesjonalitet av. For oss er sikkerhet også av høyeste prioritet, og vi er selvsagt ISO-sertifiserte.

En totalleverandør innen kran og transport

I Kranringen AS er vi stolte av å kunne tilby komplette løsninger innen kran og transport. Det betyr at vi stiller med mer enn bare høyt kvalifisert fagpersonell og riktig utstyr til å utføre selve jobben – som våre beltekraner med opptil 1600 tonn kapasitet. Vi tilbyr også rådgivning, utarbeider løfteplaner og står for prosjektledelsen. Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan vet jeg hva slags kran prosjektet vil trenge?

Dersom du gjør en utregning for å estimere vekt og størrelse på det som skal løftes, vil du enklere kunne finne den rette krantypen. Husk at vekten skal inkludere lasten, løfteredskaper og krok. Det er samtidig mange andre faktorer som spiller inn, og det kan være vanskelig å gjøre en slik vurdering på egenhånd. Tar du derimot kontakt med oss i Kranringen AS, vil du få hjelp til nettopp dette. Sammen med våre erfarne ansatte vil du kunne velge den eller de krantypene som er mest ideelle for oppdraget.

Hva er forskjellen på en beltekran og en minikran?

Minikraner er kraner i liten størrelse som er utviklet for enkel tilgang på områder som ellers ville vært utilgjengelige. Er altså tilgjengelighet utfordringen, er en minikran den beste løsningen. Beltekraner, derimot, er kjent for framkommelighet. Uten støtteben flytter disse kranene seg rundt på byggeplassen med tung last. Er du usikker på hva slags kraner prosjektet vil ha behov for? Ikke nøl med å kontakte oss for rådgivning.

Er Kranringen AS landsdekkende?

Ja, det er vi. Vi har avdelingskontor flere steder i Norge, og du kan finne flere detaljer her på nettsiden.