Mobilkran

MobilkranKranringen innehar mobilkraner fra 40-500 tonn. Her presenterer vi en fullstendig liste over alle våre mobilkraner med spesifikasjoner på pdf. Har du spørsmål eller ønsker et tilbud, ta kontakt med våre avdelinger.

Dersom du har behov for mobilkran, uansett om det er privat, offentlig eller et industriprosjekt, er det viktig å hyre en tjenesteyter som kan tilby noe mer enn bare utstyret. Kranjobber kan være komplekse, og du trenger en utleier som setter deg og dine behov som kunde først.

Hvorfor velge Kranringen AS?

  • Ekspertise: Trenger du en tjenesteyter med lang og bred ekspertise? Da har du funnet det rette selskapet. Kranringen AS har nær 100 års bransjeerfaring, og du kan dermed være trygg på at vi vet hva vi driver med.
  • Løsningsorientert: For oss er ingen oppdrag for små og heller ingen for store. Skulle du ha et kompleks kranbehov, vil vi gjøre vårt ytterste for å finne en god løsning.
  • Landsdekkende: Det spiller ingen rolle hvor i landet du måtte ha et kranbehov. Ettersom vi er landsdekkende, kan vi tilby våre tjenester der du befinner deg.
  • Sikkerhet: For oss er sikkerhet av aller høyeste prioritet, og vi har blant annet innført et virksomhetssystem som tilfredsstiller HMS-forskrifter og kvalitet. Vi er ISO-sertifisert i henhold til ISO 45001 og ISO 9001
  • Utstyr: Vi tilbyr utleie av moderne mobilkraner i ulike størrelser - opptil 500 tonn. I tillegg er det mulig å leie kranfører.

Lei mobilkran fra Kranringen AS i dag

Om du har et kranbehov - la oss bistå deg! Kranringen AS regnes i dag som Norges største og mest komplette leverandør innen kranløft og transport. Det innebærer at vi har kompetansen og fagfolkene som trengs for små privatoppdrag og store industrijobber. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Du kan ringe oss på telefon 400 56 000 eller sende en e-post til firmapost@kranringen.no.

TypeTonnBrosjyreKontakt avdeling
Liebherr LTM 105555adobe-pdf-logoSandefjord/Tønsberg, Skien, Bergen
Liebherr LTM 1060-3,160adobe-pdf-logoSandefjord/Tønsberg, Oslo
Liebherr LTM 1090-4.190adobe-pdf-logoBergen, Skien, Oslo
Liebherr LTM 1130130adobe-pdf-logoBergen
Liebherr LTM 1130-5,1130adobe-pdf-logoSandefjord/Tønsberg, Skien, Oslo
Grove GMK 5130-2130adobe-pdf-logoBergen
Liebherr LTM 1220-5,1220adobe-pdf-logoBergen
Liebherr LTM 1220-5,2220adobe-pdf-logoSkien, Oslo
Liebherr LR 1300300adobe-pdf-logoadobe-pdf-logoBergen
Liebherr LTM 1500-81500adobe-pdf-logoSkien

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva vil det si å være ISO-sertifisert?

En ISO-sertifisering innebærer at vi tilfredsstiller kravene som er satt for forsvarlig og effektiv drift. ISO-standarder er utviklet for å sikre internasjonale forventningsnivå innenfor ulike arenaer, og er et trygghetstempel for både kunder og ansatte.

Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 45001

Hvilke andre godkjenninger har dere?

Ved siden av ISO-sertifisering, har vi også følgende godkjenninger/sertifiseringer:

  • Achilles
  • Sellicha
  • Startbank

Dokumentasjon på dette finner du her på nettsiden.

Hvilke andre typer tjenester tilbyr dere?

Vi har et bredt tjenestetilbud, ment for å dekke de fleste behov. Ved siden av å tilby utleie av mobilkran, kan du også leie andre krantyper hos oss. Det inkluderer flytekran, beltekran og kranbil, i tillegg til kranfører. Vi tilbyr også tjenester innen spesialtransport, samt yard- og riggtjenester, offshoretjenester, industriservice og HMS-koordinering. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og et uforpliktende prisoverslag.