Tårnkran

Våre selvreisende byggekraner har den store fordelen at de kan bygges opp og ned på rekordtid. Det er veldig lett å transportere disse kranene til innsatsområder og de er spesielt velegnet til kortvarige oppdrag sammenliknet med vanlige bygge- og tårnkraner.

Et komplett tjenestetilbud
Hos Kranringen AS tilbyr vi ikke bare utleie av tårnkran, vi tilbyr en komplett løsning for deg og din bedrift. Det inkluderer prosjektledelse, sjåfører og annet personell, spesialtransport og transportfølge. Med nær 100 års bransjeerfaring, kan du være trygg på at vi vet hva vi driver med og at vi kan alt om sikker bruk av tårnkran.

Sikkerhet er en topp prioritet
For oss er sikkerhet av aller høyeste prioritet, og vi har blant annet innført et virksomhetssystem som tilfredsstiller HMS-forskrifter og kvalitet. Vi tilfredsstiller også kravene som er satt for forsvarlig og effektiv drifter og er ISO-sertifisert i henhold til ISO 45001 og ISO 9001.

Benytt deg av Kranringen AS når du trenger tårnkran
Vi har ekspertisen til å bistå både små og store prosjekter, og utfører kranarbeider der plass, tilgjengelighet og oppgaven i seg selv er utfordringen. Du kan stole på at våre profesjonelle ansatte og moderne tårnkraner får jobben gjort. Det er ikke uten grunn at vi er blant Norges største leverandører innen kranløft og transport. Bestill tårnkran i dag ved å ringe oss på telefon 400 56 000 eller ved å sende en e-post til firmapost@kranringen.no.

 

Type Tonn Katalog Kontakt
Potain IGO 50 Selvreisende Kran Bergen

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er Kranringen AS landsdekkende?

Ja, det er vi. Vi har avdelingskontor flere steder i Norge, og du kan finne flere detaljer her på nettsiden. Det innebærer med andre ord at det ikke spiller noen rolle hvor i landet du bor om du har behov for tårnkran, vi står klare til å bistå deg!

Hva gjør Kranringen AS til en spesialist på kraner?

Kranringen AS har erfaring som strekker seg nær 100 år tilbake i tid. Det betyr at vi innehar uvurderlig kompetanse som du som kunde vil tjene på. I dag er Kranringen en av Norges største og mest komplette leverandører innen kranløft og transport for oppdragsgivere i ulike segmenter.

Tar dere små oppdrag?

Kranringen AS disponerer kraner som tar løft opp til 1 350 tonn og transportutstyr som tar opp til 2 200 tonn på hjul. For oss er ingen oppdrag for store og heller og ingen for små, og alle oppdrag blir skreddersydd etter kundens behov og oppdragets omfang.

Kan private kontakte dere for utleie?

Ettersom vi betjener private, industrien og det offentlige, er alle velkomne til å kontakte oss.