Utstyr for maskinflytting

Utstyr for maskinflytting

Spesialoppdrag krever spesialutstyr. Kranringen kan tilby sine kunder det beste og nyeste utstyr som finnes på markedet. Har vi det ikke selv, kan vi skaffe det. Vår riggavdeling i Skien har spesialisert seg på flytting og innsetting av maskiner, flytting av hus og store moduler for industrien.

Det kan være flere grunner til behov for spesialutstyr ved flytting av diverse. Det er ikke alltid man kan løfte en ting på plass. Høyde, kompliserte lokasjoner og tyngde kan være noen grunner. Da er det mulig å skyve eller rulle objektene, ved spesielle behov. Vi supplerer vi med det utstyret som må til.

Tilfeller hvor spesialutstyr for flytting kan være nødvendig

Tilfeller hvor spesialutstyr brukes er for eksempel ved flytting av maskiner inne på fabrikker. Dette kan være at en fabrikk skal bytte lokasjon, startes opp eller avvikles. Maskinene som benyttes på fabrikker er ofte store, tunge og veldig vanskelige å håndtere inne i en bygning. Vi har utstyr som kan håndtere en slik situasjon utmerket, uavhengig av hvor mye eller lite plass det er.

Vi kan ta imot maskinene på utsiden og få dem inn på plass der de skal. Oppdrag som dette har vi gjort utallige ganger, og du kan være trygg på at arbeidet blir gjort sikkert  og av den beste kvalitet. I oppdrag som dette kan maskinene for eksempel rulles inn eller flyttes ved hjelp av luftputer.

Utover dette kan det også være behov for spesialutstyr ved løft av bygninger som har sunket, flytting av større moduler i offshore industrien eller oppdrag innen verft.

Bestill utstyr for maskinflytting i dag

Ved bestilling av utstyr for maskinflytting hos oss kan du være sikker på at arbeidet blir utført av kvalifiserte kompetente fagfolk. Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre tjenester innen utstyr til maskinflytting eller for bestilling. Du kan ringe oss på telefon 400 56 000 eller sende en e-post til firmapost@kranringen.no.